Over Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash - BCH

Bitcoin Cash (BCH) is het resultaat van een hard fork van Bitcoin (BTC) welke plaatsvond in Augustus 2017. BCH gebruikt dezelfde whitepaper geschreven door Satoshi Nakamoto als referentie maar focust zich meer op ‘on chain scaling’. Door het vergroten van de block size naar 32MB, mikt Bitcoin Cash op lagere transactie fee’s en een toegankelijker betalingsnetwerk. De geschiedenis van BCH en BTC zijn hetzelfde tot op het moment dat de hard fork plaatsvond.

Klik op de knop hieronder, om de officiële BCH website te bezoeken:

Official BCH website

Klik op de knop hieronder, om BCH te kopen

Koop BCH

Klik op de knop hieronder, om BCH te verkopen

Verkoop BCH