Hoe creëer en verifieer ik mijn Business Account?

Introductie

Voor de verificatie van uw Anycoin Direct zakelijk account, dient u enkele stappen te nemen alvorens u orders kunt plaatsen. Deze guide zal u stap-voor-stap door het verificatieproces begeleiden. Een business account is vereist als u cryptocurrency wilt kopen met de bankrekening van uw bedrijf.

Stap 1: Het creëren en activeren van uw zakelijk account;
Stap 2: Verifieer uw telefoonnummer;
Stap 3: Upload een (goede kwaliteit en duidelijke) kopie van uw ID kaart of paspoort;
Stap 4: Upload een bewijs van adres document (niet ouder dan drie maanden);
Stap 5: Upload een kvk-uitreksel van uw bedrijf (niet ouder dan zes maanden);
Stap 6: Het doorlopen van de video verificatie (optioneel voor het direct verhogen van uw limieten).

Stap 1: Het creëren en activeren van uw zakelijk account

Op onze website kunt u een account aanmaken door in de rechterbovenhoek op ‘Registreer’ te klikken. U wordt doorgeleid naar het registratiescherm waar om een aantal persoonlijke gegevens wordt gevraagd. Om een zakelijk account te maken dient u het ‘Zakelijk account’ veld aan te vinken. Door dit veld aan te vinken verschijnen de volgende drie velden:

• Bedrijfsnaam;
  • Bedrijfsregistratienummer;
  • BTW nummer.

U dient alle velden correct en waarheidsgetrouw in te vullen! Nadat u alle gegevens heeft ingevoerd, wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het door u opgegeven e mailadres. In deze eerder benoemde mail kunt u een link en een activatie token vinden. Open deze link of voer de activatie token in.

Stap 2: Verifieer uw telefoonnummer

Na de activatie van uw account, dient u uw mobiele telefoonnummer te verifiëren. U kunt uw mobiele telefoonnummer hier verifiëren. De landcode en de bijgevoegde ‘0’ hoeft u niet in te vullen.

Voorbeeld: Als uw telefoonnummer 020 1234 5678 is, moet u uw telefoonnummer registreren zoals in de afbeelding hieronder.

Nadat u uw telefoonnummer hebt ingevoerd, zult u een sms ontvangen. In deze sms, met de afzender ‘Anycoin’, ontvangt u een viercijferige code zoals hieronder in het voorbeeld te zien is:

Vul de code in het veld in (voorbeeld in de afbeelding hieronder). Dit veld, zal automatisch verschijnen op het moment dat de viercijferige code is verstuurd. Als u op ‘volgende’ drukt, is uw telefoonnummer geverifieerd.

Als u geen activatiecode ontvangt, neem dan contact op met onze support via de live chat of door een  support ticket in te dienen.

Stap 3: Upload een kopie van uw ID kaart of paspoort

Om uw identiteit te bevestigen dient u een officieel identiteitsdocument aan te leveren. Zorg ervoor dat het document aan de volgende eisen voldoet:

• Een officieel regerings document (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning);
  • Een hoge kwaliteit afbeelding (voorkant en achterkant);
  • Het document is volledig zichtbaar;
  • Geldigheidsdatum is niet verlopen.

U kunt het officiële identificatiedocument in uw account uploaden.

Stap 4: Upload een ‘bewijs van adres’ document (niet ouder dan drie maanden)

Om uw woonadres te bevestigen vragen wij of u een bewijs van adres (van uw eigen adres) kunt uploaden zoals een bankafschrift, maandelijkse telefoonrekening of energierekening. Op dit document moeten duidelijk uw naam, adres en de datum (niet ouder dan 3 maanden) zichtbaar zijn. Het uploaden van een screenshot, omdat u al uw post online ontvangt, is niet toegestaan. Een digitaal document (bijvoorbeeld een telefoonrekening) als .pdf downloaden om deze vervolgens in uw Anycoin Direct account te uploaden is wél toegestaan.

Suggesties voor een bewijs van adres:
  • Energierekening;
  • Maandelijkse telefoonrekening;
  • Een bankafschrift;
  • Een bon of rekening van een (web) winkel.
Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Uw naam en adres moeten erop staan
  • Datum moet erop staan
  • Niet ouder dan 3 maanden
  • Digitaal / Geprint (niet handgeschreven)
  • Hoge kwaliteit scan / foto
De volgende documenten zijn niet toegestaan als bewijs van adres:
  • ID kaart of paspoort, waar uw adres op de achterkant staat beschreven
  • Handgeschreven documenten
  • Screenshots

Stap 5: Upload een kvk-uitreksel van uw bedrijf (niet ouder dan zes maanden)

Om deze verificatiestap te voltooien dient u een KvK-uitreksel (kopie) te uploaden. Uw naam, de bedrijfsnaam, datum van het uittreksel en het adres van uw bedrijf moeten in het document beschreven zijn.

U kunt gebruik maken van uw zakelijk account nadat alle documenten zijn geverifieerd.

Stap 6: Videoverificatie via Linkello (level 5)

De laatste stap kan worden voltooid via onze Linkello-videoverificatie. Houd er rekening mee dat alle eerder genoemde documenten geverifieerd moeten zijn alvorens u doorgaat met deze laatste stap:

1. Start een live-chat

Open een live-chat met ons support team door op de groene ‘Chat’ knop te klikken. U vindt de chat-knop rechtsonder op onze startpagina. Voer uw naam in, uw e-mailadres dat geregistreerd bij Anycoin Direct is en vertel dat u de videoverificatie wilt starten.

2. Open Linkello via de unieke link:

Ons support team stuurt u een unieke video verificatie link (Linkello) waarop u moet klikken. Er wordt een nieuw tabblad geopend waar Linkello u zal vragen om uw camera in te schakelen. Accepteer en start een videogesprek met ons support team.

3. Volg de instructies:

Zodra het Linkello gesprek is gestart, dient u de instructies van ons support team te volgen. Tijdens dit gesprek moet u hetzelfde identificatiedocument laten zien dat u heeft geüpload naar uw Anycoin Direct-account.

Waarschuwing!

Anycoin Direct zal u een Linkello-link geven via onze officiële chat. We zullen deze link nooit via een ander kanaal aanbieden.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)