Hoe creëer en verifieer ik mijn Business Account?

Introductie

Voor de verificatie van uw Anycoin Direct zakelijk account, dient u enkele stappen te nemen alvorens u orders kunt plaatsen. Deze guide zal u stap-voor-stap door het verificatieproces begeleiden. Een business account is vereist als u cryptocurrency wilt kopen met de bankrekening van uw bedrijf.

Stap 1: Het creëren en activeren van uw zakelijk account;
Stap 2: Verifieer uw telefoonnummer;
Stap 3: Upload een (goede kwaliteit en duidelijke) kopie van uw ID kaart of paspoort;
Stap 4: Upload een bewijs van adres document (niet ouder dan drie maanden);
Stap 5: Upload een kvk-uitreksel van uw bedrijf (niet ouder dan zes maanden);
Stap 6: Het doorlopen van de video verificatie (optioneel voor het direct verhogen van uw limieten).

Stap 1: Het creëren en activeren van uw zakelijk account

Op onze website kunt u een account aanmaken door in de rechterbovenhoek op ‘Registreer’ te klikken. U wordt doorgeleid naar het registratiescherm waar om een aantal persoonlijke gegevens wordt gevraagd. Om een zakelijk account te maken dient u het ‘Zakelijk account’ veld aan te vinken. Door dit veld aan te vinken verschijnen de volgende drie velden:

• Bedrijfsnaam;
  • Bedrijfsregistratienummer;
  • BTW nummer.

U dient alle velden correct en waarheidsgetrouw in te vullen! Nadat u alle gegevens heeft ingevoerd, wordt er een bevestigingsmail verzonden naar het door u opgegeven e mailadres. In deze eerder benoemde mail kunt u een link en een activatie token vinden. Open deze link of voer de activatie token in.

Stap 2: Verifieer uw telefoonnummer

Na de activatie van uw account, dient u uw mobiele telefoonnummer te verifiëren. U kunt uw mobiele telefoonnummer hier verifiëren. De landcode en de bijgevoegde ‘0’ hoeft u niet in te vullen.

Voorbeeld: Als uw telefoonnummer 020 1234 5678 is, moet u uw telefoonnummer registreren zoals in de afbeelding hieronder.

Nadat u uw telefoonnummer hebt ingevoerd, zult u een sms ontvangen. In deze sms, met de afzender ‘Anycoin’, ontvangt u een viercijferige code zoals hieronder in het voorbeeld te zien is:

Vul de code in het veld in (voorbeeld in de afbeelding hieronder). Dit veld, zal automatisch verschijnen op het moment dat de viercijferige code is verstuurd. Als u op ‘volgende’ drukt, is uw telefoonnummer geverifieerd.

Als u geen activatiecode ontvangt, neem dan contact op met onze support via de live chat of door een  support ticket in te dienen.

Stap 3: Upload een kopie van uw ID kaart of paspoort

Om uw identiteit te bevestigen dient u een officieel identiteitsdocument aan te leveren. Zorg ervoor dat het document aan de volgende eisen voldoet:

• Een officieel regerings document (ID kaart, paspoort of verblijfsvergunning);
  • Een hoge kwaliteit afbeelding (voorkant en achterkant);
  • Het document is volledig zichtbaar;
  • Geldigheidsdatum is niet verlopen.

U kunt het officiële identificatiedocument in uw account uploaden.

Stap 4: Upload een ‘bewijs van adres’ document (niet ouder dan drie maanden)

Om uw woonadres te bevestigen vragen wij of u een bewijs van adres (van uw eigen adres) kunt uploaden zoals een bankafschrift, maandelijkse telefoonrekening of energierekening. Op dit document moeten duidelijk uw naam, adres en de datum (niet ouder dan 3 maanden) zichtbaar zijn. Het uploaden van een screenshot, omdat u al uw post online ontvangt, is niet toegestaan. Een digitaal document (bijvoorbeeld een telefoonrekening) als .pdf downloaden om deze vervolgens in uw Anycoin Direct account te uploaden is wél toegestaan.

Suggesties voor een bewijs van adres:
  • Energierekening;
  • Maandelijkse telefoonrekening;
  • Een bankafschrift;
  • Een bon of rekening van een (web) winkel.
Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Uw naam en adres moeten erop staan
  • Datum moet erop staan
  • Niet ouder dan 3 maanden
  • Digitaal / Geprint (niet handgeschreven)
  • Hoge kwaliteit scan / foto
De volgende documenten zijn niet toegestaan als bewijs van adres:
  • ID kaart of paspoort, waar uw adres op de achterkant staat beschreven
  • Handgeschreven documenten
  • Screenshots

Stap 5: Upload een kvk-uitreksel van uw bedrijf (niet ouder dan zes maanden)

Om deze verificatiestap te voltooien dient u een KvK-uitreksel (kopie) te uploaden. Uw naam, de bedrijfsnaam, datum van het uittreksel en het adres van uw bedrijf moeten in het document beschreven zijn.

U kunt gebruik maken van uw zakelijk account nadat alle documenten zijn geverifieerd.

Stap 6: Het doorlopen van de video verificatie (optioneel voor het direct verhogen van uw limieten).

Om direct uw limiet te verhogen dient u de video verificatie middels Skype te voltooien. Let op: u kunt enkel de videoverificatie starten wanneer alle documenten zijn goedgekeurd.

1. Skype downloaden:

Skype is een gemakkelijk te gebruiken applicatie die voornamelijk wordt gebruikt voor videogesprekken. U kunt Skype hier downloaden. Als u geen webcam op uw laptop of computer heeft, kunt u Skype ook als applicatie downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet. Om gebruik te maken van deze applicatie, heeft u een Skype account nodig.

2. Voeg ons toe op Skype:

Als u Skype heeft geopend, ziet u in de linkerbovenhoek uw eigen naam staan. Hieronder kunt u een zoekbalk vinden waar u 'live:25c52d9894125f80' moet invullen. Klik op onze naam en voeg ons toe. Mocht dit niet lukken, kunt u ook altijd ons contacteren via de live chat (op onze website). Wij zullen dan vragen naar uw Skype gebruikersnaam en e-mail geregistreerd voor uw Skype account. Wij zullen u vervolgens toevoegen en contacteren.

3. De Skype video verificatie:
    1. Vermeld het emailadres dat u heeft geregistreerd bij de creatie van uw Anycoin Direct account.
    2. Wij controleren of alle documenten geverifieerd zijn
    3. Na goedkeuring en bevestiging, kan de video verificatie beginnen, zorg ervoor dat uw camera aanstaat
    4. In het videogesprek moet u hetzelfde identificatiedocument laten zien, wat ook in uw Anycoin Direct account is geupload.

Skype waarschuwing!

Ons Skype kanaal is alleen bedoeld voor video verificaties! Wij zouden nooit een coin adres (wallet) geven of om een coin adres vragen. Het plaatsen van verkooporders is iets wat wij nooit via Skype zullen doen. Als iemand deze informatie van u vraagt, moet u deze persoon ‘aangeven’ door zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)