Over Ontology-Gas (ONG)

Ontology-Gas - ONG

Ontology Gas (ONG) is de Utility token op het Ontology netwerk. ONG wordt voornamelijk gebruikt voor on-chain functionaliteiten zoals het doen van transacties en het inzetten van smart contracten. Simpel gezegd, ONG is de brandstof voor het netwerk. ONG kan worden verdiend door het bezitten van ONT coins in een persoonlijk ONT wallet adres.

Klik op de knop hieronder, om de officiële ONG website te bezoeken:

Official ONG website

Klik op de knop hieronder, om ONG te kopen

Koop ONG

Klik op de knop hieronder, om ONG te verkopen

Verkoop ONG