Over EOS (EOS)

EOS - EOS

EOS.IO is een decentraal netwerk en protocol gebasseerd op blockchain technologie. Het kan worden gebruikt om smart contracts, dApps, gebruikersauthenticatie, gegevensopslag en andere functies uit te voeren. Om bovenstaande functies te gebruiken wordt de cryptocurrency EOS gebruikt als betaalsysteem. Door het schaalbare design van het netwerk beweert EOS.IO een potentiële transactiesnelheid van 1 miljoen transacties per seconde.

Klik op de knop hieronder, om de officiële EOS website te bezoeken:

Official EOS website

Klik op de knop hieronder, om EOS te kopen

Koop EOS

Klik op de knop hieronder, om EOS te verkopen

Verkoop EOS