Over Cardano (ADA)

Cardano - ADA

Cardano is een multi-layer smart contract platform waarop de cryptocurrency ADA functioneert in de zogenaamde ‘Settlement layer’. Decentrale applicaties, ook wel dApps, samen met smart contracten functioneren in de zogenaamde ‘Computational layer’. Door deze twee layers de scheiden kan het team van Cardano onderdelen zoals het consensus protocol upgraden zonder functies in de andere layer te verstoren en vice versa. Cardano gebruikt een Proof of Stake model genaamd Ouroboros om consensus te bereiken.

Klik op de knop hieronder, om de officiële ADA website te bezoeken:

Official ADA website

Klik op de knop hieronder, om ADA te kopen

Koop ADA

Klik op de knop hieronder, om ADA te verkopen

Verkoop ADA